Zrekonstruoval jsem po rok a čtvrt trvající práci kompletně R 11 GTX z r. v. 1985 - phase I. (Viz jiné vlákno zde.) Je jako nový. Pro úplnou dokompletaci vozu ještě sháním:
- Vnitřní trojůhelníkovou plastovou průchodku k zpětnému zrcátku na pravých předních dveřích (prochází skrz ní ovládání zrcátka), - Zadní křidélko - spoiler na víku zavazadlového prostoru (můj původní už není opravitelný), - 2 ks originální poklice na kola, (jedna úplně chybí, druhá má ulomenou jednu z pacek, která jí drží na disku), - Boční chromované lišty spodní (zde ale mám asi možnost individuální výroby - bude to asi velmi drahé), kompletní t.j. pokud možno i s vloženým gumovým profilem, - Boční chromované lišty střešní, pokud možno i s gumovým profilem pod nimi (zde mám možnost ind. výroby), - Přední světla hranatá 4 ks (pokud možno nová nebo zánovní), - Zadní svítilny (pokud možno nové nebo zánovní).
_________________ 06/2011 Dacia Logan sedan 1,2 16 V 55 kW (červená passion) 03/2004 Hyundai H1/6 Van 2,5 TCi (hip hop red) s postelí - "Kim-Ir-Čong"
|